Miért ég le MINDIG a tarhonyám, mikor pásztortarhonyát készítek?
Figyelt kérdés
Azok tanácsát várom, akik szintén szokták a fent írt ételt készíteni és nem ég le a tarhonyájuk a lábasban.
Válaszokat köszönöm.
2011. márc. 26. 15:48
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem jól választod meg az edényt. Legjobb lenne kis bográcsba készítened. Gázon is lehet benne főzni. Ha új bográcsot veszel azt ki kell jó alaposan égetni,használat előtt.
2/4 anonim válasza:
A tarhonyát sűrűn kell kavargatni,de ha nincs alatta elég zsiradék akkor is leéghet.Én nem szoktam elfőzni az összes levet róla,befedem és a gőzben még puhul.Így sohasem ég le.
3/4 anonim válasza:
Elöször a tarhonya nélküli részt megfözöm, és amikor rendesen forr, akkor beleteszem a tarhonyát, megkevergetve várok, amig újra forr, ekkor lezárom alatta a lángot, jól záródó fedövel letakarom és várok fél órát - addigra a tarhonya megpuhul és beszivja a levét is. IGY sosem ég le.
4/4 anonim válasza:
Az elöttem szólónak tökéletesen igaza van !
És gázt is vagy villanyt is spórolsz vele.
Más tésztát is ugyan így kell főzni. sok kicsi sokra megy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!