Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért ég le MINDIG a tarhonyám...

Miért ég le MINDIG a tarhonyám, mikor pásztortarhonyát készítek?

Figyelt kérdés

Azok tanácsát várom, akik szintén szokták a fent írt ételt készíteni és nem ég le a tarhonyájuk a lábasban.

Válaszokat köszönöm.


2011. márc. 26. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jól választod meg az edényt. Legjobb lenne kis bográcsba készítened. Gázon is lehet benne főzni. Ha új bográcsot veszel azt ki kell jó alaposan égetni,használat előtt.
2011. márc. 26. 16:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A tarhonyát sűrűn kell kavargatni,de ha nincs alatta elég zsiradék akkor is leéghet.Én nem szoktam elfőzni az összes levet róla,befedem és a gőzben még puhul.Így sohasem ég le.
2011. márc. 26. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Elöször a tarhonya nélküli részt megfözöm, és amikor rendesen forr, akkor beleteszem a tarhonyát, megkevergetve várok, amig újra forr, ekkor lezárom alatta a lángot, jól záródó fedövel letakarom és várok fél órát - addigra a tarhonya megpuhul és beszivja a levét is. IGY sosem ég le.
2011. márc. 26. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Az elöttem szólónak tökéletesen igaza van !

És gázt is vagy villanyt is spórolsz vele.

Más tésztát is ugyan így kell főzni. sok kicsi sokra megy

2011. márc. 27. 23:45
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!