Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mi a ropogós csirkeszárnyak...

Mi a ropogós csirkeszárnyak titka? Nekem nem sikerül.

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha valamit lassan sütsz kisebb hőfokon az puha lesz, ha gyorsan magasabb hőfokon szinte pirítod akkor ropogós. És ne takard le semmivel sütés közben. Légkeveréses sütőben még jobb.
2011. szept. 30. 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 Fityuka válasza:

Én elektromos rostélysütőn szoktam készíteni.

jó magasan a rácsot,hogy lassan süljön át.

ha alacsonyan van,akkor megég a külseje,belül még véres.

miközben fordigatom kenegetem disznózsírral.

olyan szépre sül,hogy a csontját is el lehet rágni

2011. okt. 1. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!