Mi a ropogós csirkeszárnyak titka? Nekem nem sikerül.
Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 14:09
1/2 anonim válasza:
Ha valamit lassan sütsz kisebb hőfokon az puha lesz, ha gyorsan magasabb hőfokon szinte pirítod akkor ropogós. És ne takard le semmivel sütés közben. Légkeveréses sütőben még jobb.
2/2 Fityuka válasza:
Én elektromos rostélysütőn szoktam készíteni.
jó magasan a rácsot,hogy lassan süljön át.
ha alacsonyan van,akkor megég a külseje,belül még véres.
miközben fordigatom kenegetem disznózsírral.
olyan szépre sül,hogy a csontját is el lehet rágni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!