A sütőben miért nem sikerül soha semmi?
minden kajám széle odaég, a közepe nyers vagy folyós marad. Piskótát rengetegszer próbáltam sose volt jó. Most a habcsókom tök barna kívül belül meg inkább hagyjuk....
rossz a sütő? persze nem mai darab....
egyébként nem vagyok béna mindent megfőzök csak a sütőt ne kelljen használni.
A villanysütő tényleg nagyon szuper! Egyetértek az előttem szólóval: lassan kell sütni a piskótát. Én úgy csinálom, hogy az elején kb 5 perc magasabb hőfokra állítom, hogy jól meghúzza a p.krémet, utána pedig nagyon alacsony hőfokon sütöm tovább 15 percig. A piskótába, de más sütibe is ajánlom, hogy tegyél egy késhegyi szódabikarbónát. Attól levegősebb lesz a tészta, és könnyebben megsül!
A sütőt nem feltétlen kell lecserélned, inkább tapasztald ki, hogy mit hogyan érdemes elkészíteni!
Sok szerencsét!
Ne add fel! :))))
Azokra a helyekre ahol jobban sül (szélei) tegyél alufóliát (vastagabb minőségűt).
Alulra meg esetleg még vagy egy tepsit, vagy cserepeket tegyél be.
Nekem is így van a sütőm évek óta.
A piskótát gyönyörűen megsüti.
Ha húst sütök, akkor körbeszoktem a tepsi széleit még alufóliázni és akkor nem ég meg.
Kicsit több próbálkozással, de ki lehet tapasztalni!
Remélem segítetttem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!