Miért nem sikerül felvernem a tejszínt?
Ugyanakkor ne várd a tejszíntől hogy olyan állaga legyen a felveréstől, mint a habspray-kben lébő tejszínhabnak... az tele van nyomva gázzal meg tartósítóval, meg mittomén milyen stabilizátorokkal, amitől olyan szép hab formájú.
De esetleg próbáld ki szifonnal.
Lehet, hogy túlvered?
Tegyél bele pici cukrot, és érdemes habfixálót is használni. A vaníliás cukrok között keresd, ugyanakkora tasakban.
Köszönöm a válaszokat!
Tuti, hogy nem verem túl, mert már jártam úgy, de ez nem az. Sajnos el sem jutok odáig, hogy megkeményedjen a hab. Lehet, hogy a gépemmel van a baj? Már erre is gondoltam... Vettem egy spirális kézi habverőt, na arra még kíváncsi leszek! Majd megírom, hogy azzal sikerült-e felvernem.
Köszi az ötletet a növényi alapanyagúra, majd kipróbálom.
Próbáltam már cukoral is, anélkül is, erősebben, gyengébben, de nem megy! Sőt már, a habfixálót is kipróbáltam, na attól végképp összeesett. Vagy én vagyok tényleg a béna!? Már kezdem azt hinni! :S
Asszem veszek egy habszifont, az a biztos! Minden jót Nektek!
ez mekkora hülyeség...a cukrászok nem használnak hulalát!! :@
tejszínhabverő gépet használnak, ami eleinte levegővel "felfújja" a tejszínt, aztán tovább fújja és felveri
és zselatinnal szokták stabilizálni, ritkán habfixxel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!