Miért nem sikerül felvernem a tejszínt?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ugyanakkor ne várd a tejszíntől hogy olyan állaga legyen a felveréstől, mint a habspray-kben lébő tejszínhabnak... az tele van nyomva gázzal meg tartósítóval, meg mittomén milyen stabilizátorokkal, amitől olyan szép hab formájú.
De esetleg próbáld ki szifonnal.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Lehet, hogy túlvered?
Tegyél bele pici cukrot, és érdemes habfixálót is használni. A vaníliás cukrok között keresd, ugyanakkora tasakban.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Köszönöm a válaszokat!
Tuti, hogy nem verem túl, mert már jártam úgy, de ez nem az. Sajnos el sem jutok odáig, hogy megkeményedjen a hab. Lehet, hogy a gépemmel van a baj? Már erre is gondoltam... Vettem egy spirális kézi habverőt, na arra még kíváncsi leszek! Majd megírom, hogy azzal sikerült-e felvernem.
Köszi az ötletet a növényi alapanyagúra, majd kipróbálom.
Próbáltam már cukoral is, anélkül is, erősebben, gyengébben, de nem megy! Sőt már, a habfixálót is kipróbáltam, na attól végképp összeesett. Vagy én vagyok tényleg a béna!? Már kezdem azt hinni! :S
Asszem veszek egy habszifont, az a biztos! Minden jót Nektek!
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
ez mekkora hülyeség...a cukrászok nem használnak hulalát!! :@
tejszínhabverő gépet használnak, ami eleinte levegővel "felfújja" a tejszínt, aztán tovább fújja és felveri
és zselatinnal szokták stabilizálni, ritkán habfixxel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!