Ha nem használom fel az összes növényi tejszínt (Pl Hulala), le lehet fagyasztani?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy ha ismét előveszem és hagyom kiolvadni, ugyanúgy kemény habot lehet belőle verni?2010. okt. 13. 10:55
1/3 anonim válasza:
Én a felvert habot szoktam lefagyasztani,kiengedve tökéletes.
2/3 K.Andi83 válasza:
Én főzőtejszínt szoktam fagyasztani,annak semmi baja nem szokott lenni. A habtejszínt nem tudom,hogy reagálna rá.
3/3 anonim válasza:
Nagyon sokáig eláll, akár 1-2 hétig is a bontott Hulala a normál hűtőben, de fagyasztás után már nem lehet olyan jó habot verni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!