Miért nem verődött fel a tejszínhabom? Hullala tejszínt használtam.
Figyelt kérdés
2009. júl. 31. 21:02
1/9 anonim válasza:
Elöször tudni kellene, hogy hogy próbáltad.
3/9 anonim válasza:
Nekem még mindig felverődött. Nem volt esetleg romlott?
4/9 anonim válasza:
igaz, h növényi alapú, tehát gyakorlatilag NEM igazi tejszín, de nekem mindig nagyon nagyon kemény lesz. géppel csináltad ugye? + 1-2 csomag habfixálóval... nekem fejjel lefele fordított edényből sem esik ki..:D ugye cukrozott habtejszín volt, és nem főző?:D
5/9 A kérdező kommentje:
géppel csináltam ahogy meghoztam a boltból rögtön ott hűtőben volt de lehet hazafelé bemelegedett fixálót nem használtam. de fixáló nélkül is jónak kellett volna lennie nemdebár?
2009. júl. 31. 21:59
6/9 anonim válasza:
Természetesen nem szükséges hozzá fixáló, de valószínűleg a meleg lehet a ludas...
7/9 anonim válasza:
Enyém sem, pedig hűtőben volt, , fixálót is tettem bele egyet. Miért nincs a dobozra ráírva meddig kell verni?!
8/9 anonim válasza:
nemlehet h főzőtejszín volt véletlen? nekem a hulala géppel fixáló nélkül is kőkemény lesz.
9/9 anonim válasza:
A Hulala még csak közel sincs a tejszínhez!!!
Növényi zsír az egész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!