Miért csapódik ki a tejszínhabom?
Figyelt kérdés
A recept szerint a langyos zselatinos vaníliás tejet a felvert tejszínhabhoz kell csurgatni.
Már a másodikkal csinálom. Nem megy.
Az első víz állagú lett, hiába vertem nem lett megint olyan mint eredetileg
a második meg kicsapódott. Robotgéppel csinálom
Esetleg fakanállal keverjem össze???
Itt állok a husvéti sütiújjításommal, már elszaladtam új adag habtejszínért, de tanácstalan vagyok hogy csináljam.
Köszönöm előre!
2011. ápr. 23. 10:52
1/2 anonim válasza:
Ha nem Hulalá-ból hanem valódi tejszínből készíted,akkor ha túl vered kicsapódik.
Amikor felverted a tejszínt,a zselatinos tejet kézi habverővel vagy fakanállal keverd bele. Ne verd tovább,mert akkor a vaj kicsapódik belőle.
2/2 anonim válasza:
Ha túlvered a tejszínhabot,akkor vaj lesz belőle. Szerintem fakanállal keverd össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!