Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért csapódik ki a tejszínhabom?

Miért csapódik ki a tejszínhabom?

Figyelt kérdés

A recept szerint a langyos zselatinos vaníliás tejet a felvert tejszínhabhoz kell csurgatni.

Már a másodikkal csinálom. Nem megy.

Az első víz állagú lett, hiába vertem nem lett megint olyan mint eredetileg

a második meg kicsapódott. Robotgéppel csinálom

Esetleg fakanállal keverjem össze???

Itt állok a husvéti sütiújjításommal, már elszaladtam új adag habtejszínért, de tanácstalan vagyok hogy csináljam.

Köszönöm előre!


2011. ápr. 23. 10:52
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem Hulalá-ból hanem valódi tejszínből készíted,akkor ha túl vered kicsapódik.

Amikor felverted a tejszínt,a zselatinos tejet kézi habverővel vagy fakanállal keverd bele. Ne verd tovább,mert akkor a vaj kicsapódik belőle.

2011. ápr. 23. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha túlvered a tejszínhabot,akkor vaj lesz belőle. Szerintem fakanállal keverd össze.
2011. ápr. 23. 11:44
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!