A joghurttortánál fel kell verni a tejszínt vagy csak simán belekeverni a joghurtba a cukorral és a zselatinnal?
Figyelt kérdés
2010. jún. 24. 16:04
1/6 anonim válasza:
Még sosem csináltam, de a józan eszem azt diktálja, hogy fel kell verni habnak. Csak akkor lesz könnyű, és a zselatin nem engedi összeesni.
2/6 anonim válasza:
Igen,kellemesebb állagú lesz a krémed,és jóval több!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én is úgy gondoltam, hogy fel kéne verni habnak, de a 4 receptből amit most néztem erre 3 nem írta, csak azt, hogy keverjem bele. Gondoltam mégis inkább megkérdezem, biztos ami biztos.
Elvégre az ember gyereke csak 1x 1 éves egy életben. Holnap lesz a fiam szülinapja, neki csinálom. Tökéletesnek kell lennie!!! Ma este megcsinálom, és ha holnap nem tökéletes, még mindig el tudok menni venni neki tortát. De azért remélem sikerül a sajátom.
2010. jún. 24. 17:43
4/6 anonim válasza:
te elmebeteg hülye disznó REZSELJ RÁ SAJTOT IS
(medvesajtot-.-)
5/6 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolót nem lehet valahogy tiltani?
A torta nagyon finom lett!! Sajt nélkül.
2010. júl. 6. 17:54
6/6 anonim válasza:
Természetesen fel kell verni! :) Én is a minap csináltam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!