Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Miért puhult meg a kovászos...

Miért puhult meg a kovászos uborkám?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 21:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem túlságosan megsütötte a nap.
2011. jún. 15. 21:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:

[link]

Valószínűleg sokáig állt a napon.Max 3 nap alatt kész van.

2011. jún. 15. 21:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondoltam,de olyan sokat nem volt kint.Vasárnap reggel csináltam,tegnap délelőtt megkóstoltam,már akkor is puha volt,de még nem volt jó.Ma délelőttre kész lett,de puha:(
2011. jún. 15. 22:05
 4/15 anonim ***** válasza:
nem volt a lében elég só
2011. jún. 15. 22:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 A kérdező kommentje:
A nagy üvegbe 3 evőkanállal tettem,az kevés?
2011. jún. 15. 22:12
 6/15 anonim ***** válasza:
a nagy üveg mit jelent? hány liter?
2011. jún. 15. 22:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/15 anonim ***** válasza:
1 liter vizhez 1 evökanál só kell.
2011. jún. 15. 22:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/15 A kérdező kommentje:
Azt hiszem 5 liter körüli az üveg.3kg ubi fért bele.
2011. jún. 15. 22:16
 9/15 anonim ***** válasza:

akkor nagyon kevés volt a só

1 liter vízhez kell kb 4 dkg só

2011. jún. 15. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi,pénteken megint csinálok.Ugyanennyihez 5 evőkanál elég?
2011. jún. 15. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!