Szchylla kérdése:
Kovászos ubinak le lehet (kell) zárni a tetejét?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 16:32
1/6 anonim válasza:
Érleléskor: mi csak egy kis tányért teszünk rá.
Ha kész: normál befőttesüvegekbe teszem, felöntöm a levével, hogy teljesen belepje. Lezárom fedővel. Van, hogy még karácsonykor is akad belőle, nincs semmi baja :) Ja és beépített szekrényben van tartva.
2/6 anonim válasza:
Érés alatt én is csak egy kistányért szoktam rátenni. Utána műanyag dobozba teszem és be a hűtőbe, max egy hét alatt elfogy:)
3/6 anonim válasza:
én dupla alufóliával fedem le, hogy kb 2-3 centire lalóg az üvegről, amit lazán hozzásimítok.
csavaros tető nem jó, mert kell az oxigén az éréshez.
4/6 anonim válasza:
Csak azért szoktam rátenni egy kis fedőt, hogy a rovarok ne repüljenek bele.
5/6 anonim válasza:
Meg ne próbáld csavaros tetővel, mivel erjed, szétnyomhatja az üveged! Deni.
6/6 glaslo1 válasza:
Ha télen is szeretnéd akkor úgy mint az előttem szóló, csupán én rakok a tetejére nátriumbenzonátot vagy salycilt
és ha nem fogy el akkor a következőig fogyasztható semmit nem veszít a minőségéből!!--nekem már a kamrában felejtve 2 éves is maradt és isteni finom volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!