Kenyérsütés házilag: túl kemény lett a kenyér héja, miért?
Figyelt kérdés
Egy 100%-ban tönkölylisztes kenyérkéről volna szó. Nagyon finom lett, a belseje puha és foszlós, viszont a kérge túl "erős" lett. Frissen még piacképes volt, de így másnapra már bizony nem adnám oda egy idősebb embernek...
Mitől keményedett meg vajon, a sütési mód volt rossz?
2017. okt. 30. 10:04
2/2 A kérdező kommentje:
Kb 230 fokon úgy 40 percig, és nem előmelegített sütőben, hanem a hideg sütőt hagytam rámelegedni.
Olvastam pár helyen, hogy kellett volna vizet tenni a sütőbe? Vagy hogy le kellett volna fedni a kenyeret?
2017. okt. 30. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!