Küldenétek valami nagyon bonyolult receptet?
Valamit, ami főfogásnak való, finom, nagyon bonyolult elkészíteni vagy sok vele a macera és a gyakorlott háziasszonyok is csak különleges alkalmakkor készítik.
Szeretem a kihívásokat. :)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A Metróba elnézhetek.
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz, de azért örülnék, ha RECEPTEKET küldenétek.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Hasé.
Borjú vagy marhafelsált apróra csíkokra vágok. Zsírban hagymát dinsztelek, a húst átpirítom rajta,sót,borsot,gyömbért,szerecsendiót teszek rá,és kevés vízzel puhára főzöm.(Ha van vörösbor,az még jobb).
Közben leveles vajas tésztát készítek. Vegyes zöldséget apróra vágva( én mexikói vegyest szoktam),bazsalikommal fűszerezve puhára párolok. Ha a hús puha,ledarálom,közé keverem a megpárolt zöldségeket. Teszek hozzá tojást,hogy kenhető legyen,de ne legyen híg.
A tésztát kinyujtom,csíkokra vágom. A húsos masszát elosztom rajta,és a csíkokat feltekerem. Egy tepsit kizsírozok a tekercseket beleteszem, a hajtogatott része legyen alul.A tetejükre házi tejfölt,vagy főzőtejszint teszek,és erős lángon megsütöm. Ha a tészta megsült, akkor hagyom legalább egy félórát hülni,majd kb 1,5 centis szeletekre vágom.
Közben főzök rizst,és tört krumplit. Tálaláskor a tálba egy kisebb (vizezett) merőkanál segítségével felváltva teszek rizs és burgonya félgömböket. Tetejükre egy szelet hasét. Mellé valamilyen salátát kínálok és tartármártást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!