Hamburger húspogácsa fűszerezés?
Figyelt kérdés
Mikor kell sózni, borsozni? Formázás előtt vagy után?2017. júl. 13. 17:15
1/3 anonim válasza:
kizárólag után, mielőtt felraknád a grillre.
Csak só és bors, semmi más (kenyérmorzsa,tojás,worchestire szósz stb kizárva!)
3/3 anonim válasza:
Ahogy jól esik. Formázás előtt is lehet és utána is.
Hús bekeverésénél is lehet, és a hús sütésénél is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!