Hogyan legyen finom a párolt csirkemellem?
Igazán nem tudom, hogy ö hogyan csinálja, töle kellene megkérdezni.
De egyrészt 1 tk olaj/vaj semmiféle diétának nem árt, másrészt egy csomó vitamint csak akkor tud felvenni a szervezeted, ha zsiradékit is fogyasztasz.
Ettöl függetlenül ahogy én készíteném:
A bepácolt és lecsurgatott húst forró serpenyöbe tenni (pici zsiradékot vagy vizet forralni elöre benne), és a hús darabokat addig sütni, amíg teljesen megfehéredik a felülete, utána megfordítani és a másik oldallal ugyanígy járni el - ha kicsit megpirul, az nem baj. (ez kb 5-6 perc!, nem több)
A tüzet egész alacsonyra véve fedövel letakarni és további 4-6 percig párolni, és ezzel kész is.
A felö alatti párolástól a belseje is kellöen átpárolódik, az esetleges rásült kéreg feloldódik és finom sazft marad alatta.
Ha tovább sütöd vagy/és párolod, akkor kemény, száraz, rágós lesz, így viszon igen finom, puha és szaftos amrad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!