Ha a párolt gombát lefagyasztom, majd kiengedem, ugyanolyan finom lesz?
Figyelt kérdés
2009. dec. 23. 12:42
1/1 anonim válasza:
Nem hinném hogy nagyon sokat rontana rajta, de nem lesz az igazi. A legjobb gombatartósítás a szárítás. Használat előtt langyos vízbe áztatod, és olyan lesz mint a friss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!