Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A pácolás az lényegében...

A pácolás az lényegében fűszerezés? Csak rá van szórva a húsra, vagy a fűszer keverve van egy folyadékkal és úgy bekenve a hús?

Figyelt kérdés

2016. márc. 31. 12:47
 1/8 anonim ***** válasza:
73%
Fűszeres puhítása a húsnak. És persze az ízletesebbé tétele, szóval érdemes kipróbálni különféle pácokat. Sok lehetőség van.
2016. márc. 31. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Igen, a fűszerek valamilyen nedves/olajos közeggel vannak házasítva.tej, joghurt, mustár, kecsap , olajjal... stb, és leírhatatlan a variációk száma.
2016. márc. 31. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Akkor nem csak annyi hogy rászórják a fűszert.

2016. márc. 31. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Pácolásnak nevezzük azt a folyamatot amikor különféle anyagokkal,az adott élelmiszert hadjuk megfelelő ideig állni, a hütőbe téve lefedve.:-) És megszületik az összeért ízek.:-)
2016. márc. 31. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Igen, ha elég ideig hagyjuk . Legalább 6 óra, de egy éjszaka még jobb.
2016. márc. 31. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
59%

[link]

Készítünk egy páclevet, ami lehet tej, bors, fokhagyma, só, mustár,vagy egy olajosat, ami olaj, só bors, mustár, fokhagyma, és hústól függöen hagyjuk benne állni akár egész éjszakán át a hűtőben.

2016. márc. 31. 14:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
59%
De annyi is lehet, hogy csak fűszerezed. az más fajta és kevesebb ideig tart
2016. márc. 31. 14:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
59%
Na igen, csakhogy az nem pácolás, hanem sima fűszerezés.
2016. márc. 31. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!