A pácolás az lényegében fűszerezés? Csak rá van szórva a húsra, vagy a fűszer keverve van egy folyadékkal és úgy bekenve a hús?
Figyelt kérdés
2016. márc. 31. 12:47
1/8 anonim válasza:
Fűszeres puhítása a húsnak. És persze az ízletesebbé tétele, szóval érdemes kipróbálni különféle pácokat. Sok lehetőség van.
2/8 anonim válasza:
Igen, a fűszerek valamilyen nedves/olajos közeggel vannak házasítva.tej, joghurt, mustár, kecsap , olajjal... stb, és leírhatatlan a variációk száma.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
Akkor nem csak annyi hogy rászórják a fűszert.
2016. márc. 31. 13:04
4/8 anonim válasza:
Pácolásnak nevezzük azt a folyamatot amikor különféle anyagokkal,az adott élelmiszert hadjuk megfelelő ideig állni, a hütőbe téve lefedve.:-) És megszületik az összeért ízek.:-)
5/8 anonim válasza:
Igen, ha elég ideig hagyjuk . Legalább 6 óra, de egy éjszaka még jobb.
6/8 anonim válasza:
Készítünk egy páclevet, ami lehet tej, bors, fokhagyma, só, mustár,vagy egy olajosat, ami olaj, só bors, mustár, fokhagyma, és hústól függöen hagyjuk benne állni akár egész éjszakán át a hűtőben.
7/8 anonim válasza:
De annyi is lehet, hogy csak fűszerezed. az más fajta és kevesebb ideig tart
8/8 anonim válasza:
Na igen, csakhogy az nem pácolás, hanem sima fűszerezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!