Kefírben pácolt csirkemellhez milyen fűszert ajánlanátok?
Figyelt kérdés
És mikor sütöm (serpenyőben, kis olajon), akkor először lepirítom és utána párolomm lefedve, vagy pedig fordítva?2012. dec. 9. 13:45
1/4 anonim válasza:
Fokhagyma és sült csirke fűszerkeverék. Felforrósítom a serpenyőt majd lefedem alufóliával a csirkemellet és így sütöm meg. Garantáltan megpuhul és megpirul.
2/4 anonim válasza:
forró zsiradékon 4-4 perc minkét oldala, utána egy csöppnyi víz alá és fedő alatt puhára párolni.ha pirosabbra akarod, még egy fedő nélküli pirítás jöhet, de akkor már szárazabb is lesz.
Te döntesz, hogyan szeretnéd.
3/4 anonim válasza:
ja, fűszer, fokhagyma, bazsalikom, vagy valami sültcsirke fűszerkeverék.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2012. dec. 17. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!