Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hátszín steak pácolás, hogyan?

Hátszín steak pácolás, hogyan?

Figyelt kérdés

Bónusz kérdés: Élettani szempontból, mennyire eltérő a bélszín, és a hátszín?


Iskola miatt sajnos kevés időm jut a főzésre, szóval szeretnék 1-2 hétre előre bepácolni hátszínt nedves pácban, tupperware kelesztőtálban. Az első kérdésem, hogy lehetséges-e szeletben pácolni, tehát 12-15dkg szeletekre feldarabolnám, majd a mustáros olajban elhelyezném. A második kérdés, pedig hogy a tupperware kelesztőtál alkalmas-e erre? Azért gondoltam rá, mert ugye levegőmentes, és végsőként pedig, hogy meddig áll el a hűtőben? A válaszokat előre is köszönöm!



2015. szept. 3. 18:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Minősègi hús esetèn csak só, bors bőven elég. Egy jó steaknek ha agyonfűszerezed, teljesen jellegèt veszti.
2015. szept. 3. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Most nem azon volt a hangsúly, hanem azon, hogy szeretném hűtőben napokig, hetekig tárolni, és ez hogyan lehetséges.
2015. szept. 3. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

Igazság szerint sehogy.

Steaket eleve nem pácolunk.

Napokig simán kibírja a hűtőben, de hetekig... Necces, ki tudja milyen régen volt már a hentesnél is.

2015. szept. 4. 07:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
49%
Igazából a legjobb az lenne, ha pácolás utána vákumoznád, majd 3 órán keresztül 55 fokon szuvidálnád, ezt követően sokkolnád, majd nyugodtan lefagyaszthatnád :D. De gondolom otthon megteszi, ha egyszerűen lefagyasztod.
2015. szept. 4. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

Na fagyott húsból meg aztán különösen nem lesz jó steak.

Azt max pörköltnek.

2015. szept. 4. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Hol írta, hogy steaket akar sütni?
2015. szept. 4. 09:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
A kérdésben.
2015. szept. 4. 09:59
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!