Hátszín steak pácolás, hogyan?
Bónusz kérdés: Élettani szempontból, mennyire eltérő a bélszín, és a hátszín?
Iskola miatt sajnos kevés időm jut a főzésre, szóval szeretnék 1-2 hétre előre bepácolni hátszínt nedves pácban, tupperware kelesztőtálban. Az első kérdésem, hogy lehetséges-e szeletben pácolni, tehát 12-15dkg szeletekre feldarabolnám, majd a mustáros olajban elhelyezném. A második kérdés, pedig hogy a tupperware kelesztőtál alkalmas-e erre? Azért gondoltam rá, mert ugye levegőmentes, és végsőként pedig, hogy meddig áll el a hűtőben? A válaszokat előre is köszönöm!
Igazság szerint sehogy.
Steaket eleve nem pácolunk.
Napokig simán kibírja a hűtőben, de hetekig... Necces, ki tudja milyen régen volt már a hentesnél is.
Na fagyott húsból meg aztán különösen nem lesz jó steak.
Azt max pörköltnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!