Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Finom, jól átsült marhahúshoz...

Finom, jól átsült marhahúshoz praktikák? Pác, sütés, ízesítés stb.

Figyelt kérdés
Sokat kéne csinálnom!!:) De nem tudok jó steaket bélszínt stbt még sosem próbáltam..help légyszi:D

2015. júl. 13. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Most MIT akarsz csinálni? JÓL ÁTSÜLT húst, vagy STEAKET?!?!? Mert a kettö még csak rokonságban is alig van egymással.
2015. júl. 13. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:

Marhához jó pác:

olaj + mustár + szemes bors + babérlevél = ezeket össze, és minimum 2-3 napig ebben (esetenként átforgatva) puhuljon a marha-szelet. Finom, puha, porhanyós sülted lesz!

2015. júl. 13. 14:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
Minél több marhahúst szeretnék enni!:) És nem tudom hogy finom.. Most rendeltem 3.800 ért egy hatalmas steaket körettel. De ez borzasztó..:D véres stb. Állagra nem rossz nem rágos meg semmi. De érződik a vérnek a vasas szaga, meg látom hogy véres.. nem bírom kb szédülök:DD
2015. júl. 13. 15:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Rosensteinben ettem egyszer szarvast. Porhanyós omlós finom volt..:D
2015. júl. 13. 15:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Pacolni csak a rossz minosegu hust kell, hogy valamennyire feljavuljon ... elohutott (nem fagyasztott), delamerikai, erlelt marhat nem kell kezelgetni semmivel es annal istenibb dolog talan a vilagon sincsen. A Rozmar hutohazban lehet ilyen husokat beszerezni.


Jo steak elkeszitese pedig a kovetkezo: a hust kicsit megborsozod es forro platnin mindket oldalat hirtelen megsutod. Hust csak egyszer forditjuk. Forditaskor teszunk ra egy szelet vajat, ekkor sozzuk es talalas elott meg egy kicsit pihentetjuk ... zoldbors martassal kinaljuk.


Ha sokat kell csinalnod, akkor ne is bajlodj a hatszin/belszin klasszikusokkal, mert a gatyad is ramegy ... Rozmarnal van keresztfarkto ugyan ebbol az erlelt marha fajtabol ... sutogetni a legeslegjobb hus es toredek aron (Robinson etterem is ezt a fajta hust hasznalja a steakhez).

2015. júl. 13. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

Steaket csak érlelt húsból. Ami elég drága. Viszont több helyen olvastam, hogy az érlelő zacskó is működő megoldás, ha valaki szereti a steaket és van ideje.


[link]

2015. júl. 13. 19:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
jó sztéket én még nem ettem. nemtudom de a nyers hús nem jön be. recseg ropog a nyers hús meg még ízetlen is. ráadásúl drága is. annyi pénzért igazán finom húsokat tudsz beszerezni
2019. júl. 20. 20:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!