Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pecsenyelevet mivel lehet...

Pecsenyelevet mivel lehet sűríteni?

Figyelt kérdés
Marhaszték sütése után négy-öt kisebb szem paradicsomot félbevágva megsütök a megmaradt zsiradékban, majd a szafthoz teszek egy féldeci-egy deci száraz vörösbort. Ez így nagyon finom de híg marad, és ezt szeretném még valamivel sűríteni, amit mellé/ráöntök a húsra. Mit tudtok ajánlani?

2015. júl. 11. 14:40
 1/2 anonim ***** válasza:
71%
Pici liszttel meg lehet szórni, jól elkeverni utána.
2015. júl. 11. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
71%
Pici liszt és forrald össze vele.
2015. júl. 11. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!