Pecsenyelevet mivel lehet sűríteni?
Figyelt kérdés
Marhaszték sütése után négy-öt kisebb szem paradicsomot félbevágva megsütök a megmaradt zsiradékban, majd a szafthoz teszek egy féldeci-egy deci száraz vörösbort. Ez így nagyon finom de híg marad, és ezt szeretném még valamivel sűríteni, amit mellé/ráöntök a húsra. Mit tudtok ajánlani?2015. júl. 11. 14:40
1/2 anonim válasza:
Pici liszttel meg lehet szórni, jól elkeverni utána.
2/2 anonim válasza:
Pici liszt és forrald össze vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!