Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tortakrém túl híg lett,...

A tortakrém túl híg lett, mivel lehet sűríteni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 19. 17:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen alapú krém, miből van, lehet, hogy egy kis hűtés is segít , hogy összeálljon és kenhető legyen.
2015. márc. 19. 17:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Mascarpone,tojás+felvert habja,cukor,vanilia aroma.Nagyon finom,csak túl híg.
2015. márc. 19. 19:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Vaníliás pudingpor szépen összekapja.
2015. márc. 19. 19:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!