Formatortához krém ötlet/recept?
Figyelt kérdés
A páromnak szeretnék a sikeres motorjogsi alkalmából egy Honda Hornet formatortát készíteni. Mivel a bevonatot marcipánmasszával tervezem, olyan krémre lenne szükségem ami egyrészt kicsit savanykás vagy gyümölcsös, hogy ne legyen csömör a torta, másrészt elég kemény ahhoz, hogy ne folyjon szét. Tudnátok ajánlani valamit ami nektek bevált?2014. máj. 14. 09:47
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nekem ennek a sütinek a krémje a nyerő, ha savanykásra vágyunk.
Én tettem már tortára is, jól lehetett vele dolgozni (a vaj/margarin miatt megvan a keménysége egy kis hűtés után...).
Remélem tudtam segíteni :)!
Jó sütögetést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!