Mit főztök holnap?
Kéne valami jó kis ötlet,kifogytam.
Segítenétek?
Töltött paprikát, illetve paradicsomos húsgombócot. Csak 2 szem friss betöltött paprika lesz benne, meg pár szelet lefagyasztott, de az íze így is meg lesz.
egy kis főttkrumplit is csinálok mellé.
Vasárnap egy könnyű zöldséges májgombócleves egybensült fokhagymástarja, vadas gombamártással, krumplikrokettel.
Tegnap paradicsomos káposzta volt fasírozottal.
Ma tarhonya leves, rizi-bizi szalonnás-gombás sertésraguval.
Holnapra maradék leves, paprikás krumpli uborkával.
Vacsorára házi pizza vagy hamburger.
Vasárnapra fahéjas almaleves, sült csirkemell sajtos-majonézes törtkrumplival. Csokis-meggyes bögrés süti.
Héten volt babgulyás+sajtos-tejfölös-fokhagymás lángos
rakott krumpli+lekváros és kakaós palacsinta
paradicsom leves + rizses hús+cékla
vacsorára volt tejberizs almakompóttal, meg keddre volt hagymás-rántotta
Remélem adtam valami kis ötletet.:)
HA bevállalod helyettem a holnapi disznóölést, nem kell főznöd :)
Lesz bőven mit enni, sőt, haza is hozhatsz belőle :)
Paradicsomleve betűtésztával (a lánykám kérésére :D)
Kukoricás rizs +fasírt
Akkor a vegetarianizmus témakörbe írj, mert így szinte csak húsos ötleteket fogsz kapni (én is elkövettem ezt a hibát párszor, sőt még kifejezett kiírás ellenére is írják a húsos recepteket sokan...).
Tegnap oregánós-gombás tejszínes tészta volt, a héten előtte paprikás krumpli erdei gombákkal, még most lesz vacsira rozmaringos hagymakrémleves, rakott zöldséges-tejszínes tészta; holnap zöldséges rizottóval töltött padlizsánok lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!