Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főztök ma vagy holnap?

Mit főztök ma vagy holnap?

Figyelt kérdés

Nekem már semmi ötletem nincsen.

Múlt héten volt: jókai bableves, gulyás leves, káposztás tészta, túrós tészta, rántott hús, egyben sült fasírt krumplival, sült hús zöldséges rizzsel.

Nem tudom mit főzzek.

2013. ápr. 15. 09:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%
gyümölcsleves, rakott kel/karfiol stb., főzelékek
2013. ápr. 15. 09:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

ma a hideg göngyölthús maradékhoz reggel készítettem egy lilahagymás-ecetes krumplisalátát, a majonézt is kikevertem már tejföllel, és a többi hozzávalóval, szóval délre majonézes krumpli lesz a hidegsült mellé.

Holnap sonkás-sajtos-krupligombóc lesz gombamártással.

szerdán, ha igaz egy pizzát sütök.

aztán tervbe van még egy tárkonyos krumplileves, utána palacsinta.

pénteken talán egy paradicsomos húsgombóc, a hétvége még nincs eldöntve, de egy Bácskai rizseshús már felvetődött bennem :)

2013. ápr. 15. 09:55
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
chilis babot csinálok ma,az lesz holnap is.Holnapután pedig grízes tészta lesz.
2013. ápr. 15. 10:07
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap levágtam egy kakast, megfőztem pörköltnek.

+ almaleves. Nagyon remélem férjemnek elég jó pár napig a kakaspörkölt, mert lassan vegetáriánus leszek ettől a sok hústól, amit megfőzök. Vércsével van keresztezve.

Kb. 5 kg-os volt a kakas. Krumplit főzök hozzá, és tegnapról maradt almás diós muffin.

Nem szeretnék sok időt tölteni ma a konyhában. :)

2013. ápr. 15. 10:30
 5/15 anonim ***** válasza:

Ma maradék stefániához borsó főzelék

holnap : rántott pulykamell - csirke comb -hagyma karika steak burgonya

2013. ápr. 15. 10:34
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Még mindig semmi ötletem. A gyümölcsleveshez nincs hozzávalóm, rakottas és rántott húsok voltak a hétvégén.
2013. ápr. 15. 11:26
 7/15 anonim ***** válasza:

Tegnap rizseshús volt egy kis maréknyi sertéscombból, abból még maradt mára is.

Holnapra még van a fagyómban egy adag zöldbab, abból csinálok pörköltet kolbival, és főtt tésztával összerakom, tejföllel-sajttal a tetején be a sütőbe. Ez is elég lesz két napra.

Majd utána fog következni sült csirke, valami körettel.

Az elmúlt hetekben volt pl. paradicsomos káposzta, volt karfiol-pörkölt rizzsel, volt sertés-sült, reszelt máj, rántott szelet

És persze lehet a gyorsan, olcsót kaják között is válogatni: paprikás-krumpli, krumplis tarhonya, húsos tarhonya, kelkáposzta főzelék fasírozottal, vagy stefániával

Valamelyik este nekiálltam prószáát sütni, de volt hogy palacsintának álltam neki,

Ha még mindig nincs ihlet, szólj, soroljuk tovább:))))

2013. ápr. 15. 11:51
 8/15 anonim ***** válasza:

Náunk ezek voltak .

turó gombóc

rakott kelkáposzta

csirke pöri nokedli medvehagyma krémleves

medve hagymás pogi

tárkonyos csirke ragú leves

paradicsomleves ,palacsinta

rántott sajt ,brokkoli ,pulykamell

töltött csirke comb

császár morzsa

2013. ápr. 15. 12:19
 9/15 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél a kezedbe egy szakácskönyvet, és cél nélkül olvasgasd. Nekem így szokott megjönni a kedvem, ha rábukkanok valami érdekes receptre, mert már kifogytam a szokásos repertoáromból, és újítani kellene valamit.De a könyv helyett jobbnál jobb netes oldalak is sokat segítenek.
2013. ápr. 15. 12:49
 10/15 anonim ***** válasza:
Nálam lesz mascarponés gyümölcstorta, mediterrán-fűszeres paradicsomleves, kéksajtos padlizsán, és mivel spárgaszezon van végre, csőben sült spárga pirított szezámmaggal.
2013. ápr. 15. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!