Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főztök holnap, ünnep előtt?

Mit főztök holnap, ünnep előtt?

Figyelt kérdés
Nem akarok nagy dolgot, de mégiscsak vasárnap lesz. Valakinek valami ötlete?
2013. dec. 21. 07:43
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

- Holnap főzöm meg a húsos káposztát. Be kell azt meózni!!!

Egyébként ahogy tegnap lesütöttem a szilveszteri hurkát-kolbászt-pecsenyét, a hurka egy kis db-on kipukkadt, ma ahhoz készítek egy kis paradicsom-szószt. Gondolom marad még belőle valamennyi holnapra is. (A megsütött malacság többi részét fehér zsírral légmentesen lezárva raktam el, szilveszterkor csak ki kell melegítenem!)

- Készíthetsz egy kis könnyű csirke-pörköltet is nokedlivel

- Vagy rizseshúst

2013. dec. 21. 08:07
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sem kívánok nagy főzést rendezni..

Csinálok egy kis frankfurti levest mert megkívántuk, meg egy kis rántott csirkemellet krumplival.

2013. dec. 21. 08:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg gyros fűszeres húsi sütök, csinálok hozzá salátát, esetleg egy tzatzikit is és sütök pitát. A másik ötletem, hogy van a mélyhűtőben többféle hal, lehet sütök egy kis lazacot spenót körettel, ami még eszembe jutott, hogy napok óta kívánom a tojásosnokedlit. Igaz nem túl vasárnapi étel, de lehet az lesz belőle:)
2013. dec. 21. 08:23
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap vettem egy szép nagy kacsát, be van sózva. Azt megsütöm, a tepsi zsirjában, illetve pörcében összetört krumplival. Párolt káposzta lesz, amiből jó sokat csinálok, hogy maradjon az ünnepre, mert az egyik fogás a csemege karaj lesz, és ahhoz is szeretjük a káposztát. Leveske is lesz, mert volt a kacsában nyak, zuza, máj. Még most megyek a piacra veszek még 4-5 db nyakat hozzá, a májból pedig már bekevertem a májgaluskát. Sütni is fogok gyümölcskenyeret, holnap pedig a beigliket.
2013. dec. 21. 09:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Salzburgi galuskat keszitek.:) Egyszeru,gyors es isteni finom!
2013. dec. 21. 10:01
 6/10 anonim ***** válasza:
Milyen ez a salzburgi galuska?
2013. dec. 21. 10:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Rákerestem a neten a salzburgi galuskára.

Kismillió változata van, valóban finomnak és főleg egyszerűnek tűnik.

Kérd le a google-ból, és amelyik szimpi, azt mentsd le!

2013. dec. 21. 10:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Már túl vagyok rajta:) Nekem is szimpi, valamikor biztos kipróbáljuk.
2013. dec. 21. 10:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Svéd húsgolyó, barnamártás, áfonyalekvár és sült krumpli. Első három az ikeából, így "szettben" is kapható. Kb. egymillió dolgom van még, úgyhogy ez épp tökéletes lesz.
2013. dec. 21. 12:18
 10/10 anonim ***** válasza:
81%
Én speciel törkölypálinkát főzök.
2013. dec. 21. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!