Miket főztök a hosszú hétvégére?
MA tegnapi maradék bableves van és lángos.
Holnap délelőtt úton leszünk, este meg jönnek távolabbról rokonok, ezért reggel dobok be oldalast és császárszalonnát a sütőbe, meg rántok majd csirkét frissen.
Szombaton nálunk hagyományosan kocsonya-rétes nap van anyukámnál, vasárnap meg még nem tudom :)
holnapra borsófőzeléket eszünk tegnap este főzte a férjem nagyon finom lett, egy fasírtot sütünk hozzá
Szombatra lazaclevest gondoltam
Vasárnapra pedig egy csirkét sütök szerintem
Pénteken, tuti a bableves, füstölt oldalassal, palacsintával.
Szombatra marad a leves, valami tésztával.
Vasárnap megint tuti a húsleves karajcsontból, meg sült császár, oldalas, krumplipürével, frissen savanyított káposztával. Desszert semmi, mert a palacsinta és a tészta elég a bűnözésre..
Ma főztem egy nagy fazék füstölt húsos bablevest és sütöttem palacsintát, ez lesz holnap is. Ma lekváros és diós csoki öntetes volt, holnap a maradékot megtöltöm túróval és sütőben jól átmelegítem cukros tejföllel.
Szombat, vasárnapra székelykáposzta lesz.
Nyakig vagyok a 90 napos fogyókúrában:
Péntek-szombat fehérje-nap: kivettem a fagyóból a pacalt!!!
vasárnap zöldség-nap: úgy gondolom karfiol-pörkölt párolt rizzsel, vagy káposzta-répa-gyökér-akármiből csinálok zöldség-fasírtot, és egy másik fajtából mellé párolt-fűszerezett köretet
hétfőn szénhidrát = tészta nap, még nem tudom, valami lesz, de szerintem egy kis diós-lekváros vagy krémes-palacsinta nem lenne ellenemre
Ma: Köménymagleves volt illetve ilyen hagymás-krumplis-hús. Finom volt.
Holnap: Paprikáskrumpli
Szombat Vasárnap: Még nemtudom
Ma volt gyümölcs leves, fűszeres pulykapörkölt tésztával, csalamádé
Vacsorára fokhagymás sajtos bundás kenyér, citromos tea
Holnapra
paradicsom leves, krumplipüré, sült virsli, savanyúság
almás diós pite, mákos meggyes rumos pite
Vacsorára sült tök dióval megszórva és ropogósra sütve
Szombat
zöldbab leves, házi pizza
Vasárnap
sütőtök krém leves piritott tökmaggal
rizibizi, töltött csirkecombok-fokhagymás-gombás töltelékkel, csemege uborka
meggyes süti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!