Ajanlanatok egy kiprobalt es jol bevalt fehercsokis-mascarpones tortakrem receptet ajanlani nekem?
Sok van a neten, de nem tudom mennyire jok a gyakorlatban. A kisfiam 2 eves szulinapi tortajat szeretnem megcsinalni: kakaos piskotaval, fehercsokis-mascarpones kremmel, benne eperdarabokkal, marcipanbevonattal. Nem vagyok mar kezdo a konyhaban, csak nem tudom milyen aranyokkal lesz tuti a tortakrem es persze nem szeretnem elrontani. :)
Tud valaki segiteni?
250g mascarpone -200ml tejszín 1 tábla (100g fehércsoki)
Én ezekkel készíteném . Természetesen minimum dupla adagot.
mascarpone krémesre elkever kevés porcukorral. a csoki gőz felett felolvaszt.
Tejszín habfixálóval felverve.
A mascarpones porcukros keverékhez hozzákeverném apránként a langyosra hűlt olvasztott csokit, majd beleforgatnám a tejszínhabot.
a habfixáló csak azért kell, hogy ne essen össze a krém,/díszítés.
Én így készíteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!