Utólag hogyan lehet süríteni a főzeléket?
Figyelt kérdés
Zöldborsó főzeléket készítettem, de kissé híg lett. Már készen van, de hogyan tudnám még most utólag besüríteni? Köszönöm.2014. máj. 13. 13:36
1/4 anonim válasza:
Tejfölös habarás, vagy veszel ki borsót pürésíted és azzal sűríted.
2/4 anonim válasza:
Vagy veszel ki belőle 1 merő kanálnyit és össze turmixolod ,és vissza teszed a turmixolt borsót a főzelékbe. Forralsz egyet rajta.
Vagy újjabb adag rántás vagy habarás amivel csináltad.
Nálunk rántással készül,de mostanábban én is jártam úgy ,hogy 1adag rántás kevés volt. Nem tudom ,hogy a liszt változott e és az nem sürit már elégé vagy mi lehet.
3/4 anonim válasza:
Étkezési keményítő 1 kis főzeléklével összeforralva, majd beleteszed az egészbe, forralod kicsit :)
4/4 anonim válasza:
Visszarakod a tűzre és besűríted, liszt vagy keményítő.
Ha marad holnapra is, akkor ma eszed így, másnapra meg úgy is sűrűbb lesz mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!