Mivel lehet sűríteni a babák főzelékét?
én nem sűrítettem a főzeléket és krumplit se tettem bele azokba amikbe nem nélkülözhetetlen.
úgy csináltam, hogy egy lábasba betettem az aznapi menüt, pl. répa, cukkini, fehérrépa, borsó, alma, husi, stb. amikor kész volt kiszedtem, beletettem a turmixba és adtam hozzá a főzőléből annyit amennyit felvett, tehát így hígítani kellett. borsó amúgy puffaszt, de a héja, azt fém szűrőn nyomtam át neki.
krumplit hígítottam, azt tápszerrel, tehát mint ha krumplipürét csináltam volna.
azt mondjuk nem értem miért nem adhatsz hozzá lisztet, nálunk 7 hónapos korig be kellett vezetni, csökkenteve ezzel a glutén allergia kialakulását. sőt, én 7 hónapos korától egy picike olajat is tettem a főzelékekbe.
a neslének van egy hozzátáplálási oldala, ott részletesen le van írva, hogy mi adhatsz már neki és receptek is vannak benne, én azt használtam, nagyon hasznos volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!