Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel lehet sűríteni a babák...

Mivel lehet sűríteni a babák főzelékét?

Figyelt kérdés
kislányom most 7 hónapos 6 hónapos koráig csak szopizott 6 hónaposan kezdtük enni a répa krumpli alma barack most azt mondta a doki hogy adhatok neki mindent ami nem puffasztós és nincs benne tej tojás és liszt tehát lisztel nem sűríthetem a főzeléket de akkor mivel?
2012. okt. 29. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Krumplipürével, vagy turmixolt rizzsel. Vagy Sinlac tàpszerrel, amiben rizsliszt és szentjànoskenyérliszt van.
2012. okt. 29. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Én általában krumplival szoktam sűríteni. Most próbáljuk ki majd rízzsel is!
2012. okt. 29. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:

én nem sűrítettem a főzeléket és krumplit se tettem bele azokba amikbe nem nélkülözhetetlen.

úgy csináltam, hogy egy lábasba betettem az aznapi menüt, pl. répa, cukkini, fehérrépa, borsó, alma, husi, stb. amikor kész volt kiszedtem, beletettem a turmixba és adtam hozzá a főzőléből annyit amennyit felvett, tehát így hígítani kellett. borsó amúgy puffaszt, de a héja, azt fém szűrőn nyomtam át neki.

krumplit hígítottam, azt tápszerrel, tehát mint ha krumplipürét csináltam volna.

azt mondjuk nem értem miért nem adhatsz hozzá lisztet, nálunk 7 hónapos korig be kellett vezetni, csökkenteve ezzel a glutén allergia kialakulását. sőt, én 7 hónapos korától egy picike olajat is tettem a főzelékekbe.

a neslének van egy hozzátáplálási oldala, ott részletesen le van írva, hogy mi adhatsz már neki és receptek is vannak benne, én azt használtam, nagyon hasznos volt :)

2012. okt. 29. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb saját magával sűríteni. Kiveszel egy részt a főzelékből, leturmixolod, botmixeled és máris nem lesz folyós.
2012. okt. 29. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Sinlac - nagyon egészséges.
2012. okt. 29. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!