Hogyan kell sűríteni a főzeléket liszttel?
Figyelt kérdés
Mert eddig úgy csináltam a főzeléket a lányomnak, hogy mindent megfőztem összeturmixoltam és kész. De ha meg akarom szórni liszttel, azt mikor tegyem rá? Vissza a lábasba a pépet és arra a liszt? Vagy ti hogyan csináljátok ezt? Vagy esetleg pici olajon liszt és hozzákeverni a péphez? Még nem csináltam így, ezért nem tudom.2010. okt. 1. 10:41
1/9 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint felnőttnek: be kell habarni. Nyersen ne tedd bele a lisztet, annak is együtt kell főnie a főzelékkel legalább 1-2 percig.
2/9 anonim válasza:
rántás!pici olaj pici liszt megpirítod és ha kész rakhatsz bele pici tejfölt is.
mennyi idős a babád?mert ha már elég idős nem lesz baja,meg hát egyébként se.én már 6-7 hósan így csináltam neki a főzelékeket.sőt már túrós tésztát is kapottjóval 1 éves kora előtt.
3/9 anonim válasza:
attól függ. vagy rántást csinálok ha hígabb a főzi- egy k.kanál olaj, egy k.kanál liszt- vagy habarom- egy kanál n.joghurt, egy k.kanál liszt, vagy ha párolom a zöldséget egyszerűen rászórom és csak utána öntöm fel liszttel.
5/9 anonim válasza:
Ugy mint magadnak ahogy csinálod a főzeléket.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, egyébként 7 hónapos.
2010. okt. 1. 11:00
7/9 A kérdező kommentje:
Jut eszembe, a túrós tésztát hogyan adtad neki 10.45-ös?
2010. okt. 1. 11:10
8/9 anonim válasza:
először összetörtem neki villával a túrós tésztát amilyen kicsire tudtam.de ez nem ment sokáig kb 9 hónapos koráig mert rájöttem hogy össze tudja rágni.már volt pár foga,pontosan nem emlékszem de azt hiszem 9-10 foga lehetett 9 hósan.úgyhogy mi szerencsések voltunk.szépen ügyesen összerágta az apró falatokat.
9/9 anonim válasza:
Én csak beleturmixolom a lisztet a főzelékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!