Hogyan sűrítsem be liszttel a főzeléket?
Én használtam. nagyon kis lábosban nagyon kevés rántást csináltam, de az is megoldás hogy ha a zöldséget megpárolod az olajon kicsit, és azt szórod meg egy kanálka liszttel, kétszer átforgatod, és mehet rá a víz. Így a legegyszerűbb a rántás készítése. És egy tipp: ha két-három napra előre főzöl, nem gond megcsinálni a rántást, mert kicsivel nagyobb mennyiség kell belőle.
Amúgí megkérdezhetem, mi az a glutén?
Köszönöm szépen! Eddig nem nagyon főztem nagyobb adagokat, mert alig evett pár kanállal, de most elkezdett egész szép adagokat enni, úgyhogy úgy tervezem 1-2 napra előre fogok neki főzni.
A glutén a gabonákban van, de nem mindegyikben, a kölesben pl nincs, a búzában van. Sokan érzékenyek rá,ezért a legújabb ajánlások szerint 7 hónapos korig be kell vezetni a baba étrendjébe, hogy később ne legyen rá érzékeny.
Nem akarok kötözködni, de amikor a lisztet rászorod, az nem rántás, hanem lisztszórással való sűrités.
A rántás az zsiradékban, amennyit felvesz a liszt, amit hozzáraksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!