Fözeléket szeretnék késziteni babámnak, mi mindenböl készithetek es mivel süritsem? 5 hós
Még vérnék kicsit.
Aztán a gyümik az elsők általában, az alma, banán, barack. Ha ezek megvannak, jöhet a sárgarépa, sütőtök. Ezt krumplival sürítheted.
Gyümölcsöt már adtál neki?
A banán és a többi déligyümölcs inkább csak 8 hónapos kor után ajánlott.
A védőnőnk ezt a sorrendet ajánlotta: alma, őszibarack, répa, sütőtök, krumpli. Az elején nem kell sűríteni, saját levével homogén pépet kell készíteni, nem baj, ha kicsit folyós. Később a már bevezetett ételekkel lehet az újat keverni, pl. borsót krumplival, husit krumplival.
Bocsi, most olvastam a kommented. Az én 5,5 hós babám most ismerkedik az almával...
Ennyi idősen (sőt még jó sokáig) még a tápszernek kéne lennie a fő eledelének. Hogyhogy nem fogadja el? Ezt nem értem.
enyém imájdja a banánt, citrus félét.
4 hós korátol kap főzeléket.
krumplival sűrítettem ,és én úgy h először kb öklömnyi krumplit és hozzá szilvát, répát, sütő tököt, sóskát, meggyet, céklát almával, meg ilyeneket összefőztem és szűrőn át. ha kell vannak receptes könyveim, adsz e-mailt átküldöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!