Tök fözeléket szeretnénk ebédre csinálni magamnak. Mivel süritsem be?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
lehet lisztes habarással, de lehet hagyományos rántással is.amelyik szimpatikus. én is szoktam így is úgy is.
ha dinsztelt hagymára teszem föl, akkor tejes-lisztes habarással szoktam.mi tejfölt külön teszünk hozzá.
üdv.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
bocsi, most láttam, hogy fogyókúrás a kérdésed.
akkor nem tejes, hanem lisztes vizes habarással csinálnám.
kevés lisztet pici vízzel tejfül sűrűségűre keverni és teaszűrőn át a főzelékre csorgatni, gyorsal elkeverni.
üdv.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Ha nem teszel bele tejfölt, nem lesz íze. Vagyis lesz, de szar. Attól, hogy fogyózol, nem kell szart enned.
A tejfölös habarásban NEM a tejföl hízlal (meg egyébként is lehet csökkentett zsírtartalmút venni, bár én nem szoktam), hanem a liszt.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
hát igen... a sűrítés...
legjobb az ha a gyalult tököt párolod, stb, és a sűrítés előtt (helyett) kiveszed a 2/3át, azt leturmixolod, és a maradék egyharmadot hozzáöntöd, illetve ha főtt burgonyával sűríted
kukoricakeményítővel is ugyan olyan finom lesz, ettől nem kell félni, csak elolvasod a dobozon, hogy hogy ajánlja, vagy neten utánanézel (tudod, google a legjobb barátod:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!