Tök fözeléket szeretnénk ebédre csinálni magamnak. Mivel süritsem be?
lehet lisztes habarással, de lehet hagyományos rántással is.amelyik szimpatikus. én is szoktam így is úgy is.
ha dinsztelt hagymára teszem föl, akkor tejes-lisztes habarással szoktam.mi tejfölt külön teszünk hozzá.
üdv.
bocsi, most láttam, hogy fogyókúrás a kérdésed.
akkor nem tejes, hanem lisztes vizes habarással csinálnám.
kevés lisztet pici vízzel tejfül sűrűségűre keverni és teaszűrőn át a főzelékre csorgatni, gyorsal elkeverni.
üdv.
Ha nem teszel bele tejfölt, nem lesz íze. Vagyis lesz, de szar. Attól, hogy fogyózol, nem kell szart enned.
A tejfölös habarásban NEM a tejföl hízlal (meg egyébként is lehet csökkentett zsírtartalmút venni, bár én nem szoktam), hanem a liszt.
hát igen... a sűrítés...
legjobb az ha a gyalult tököt párolod, stb, és a sűrítés előtt (helyett) kiveszed a 2/3át, azt leturmixolod, és a maradék egyharmadot hozzáöntöd, illetve ha főtt burgonyával sűríted
kukoricakeményítővel is ugyan olyan finom lesz, ettől nem kell félni, csak elolvasod a dobozon, hogy hogy ajánlja, vagy neten utánanézel (tudod, google a legjobb barátod:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!