Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem tudok külön főzni magamnak...

Nem tudok külön főzni magamnak akkor nem is fogok fogyni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Miért ne tudnál? Egyszerüen ne egyél mindenböl, illetve ami nem passzol, abból csak keves(ebb)et.
2011. júl. 3. 21:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez így nem feltétlenül igaz.

Nálunk ez úgy működik, hogy reggelire és vacsorára mindenki azt eszik, amit szeretne és ami van itthon. Ebédre nyílván azt, ami épp az ebéd. A többiek nem is szoktak tízóraizni, se uzsonnázni, én igen. Reggelire, tízóraira, uzsonnára (ez néha kimarad) és vacsorára magamnak csinálok valami kaját, próbálom ezeket egészségesen csinálni.

Ebédre van amikor a szüleim kitalálják, hogy mit főzzenek, néha megérdeznek, hogy mit ennék szívesen. Én nem szívesen mondok tésztás ételeket meg ilyeneket, ha már megkérdeznek, inkább valami egészségesebbet mondok.

Szóval ebédre azt eszem, ami van, ha zsírosabb, nehezebb, szénhidrátban gazdag az étel, akkor kevesebbet.

Ettől függetlenül már 2 kg-t fogytam.

16/L

2011. júl. 3. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ehetsz kevesebbet is. Ha mindenbőla felét eszed mint eddig akkor fogyni fogsz
2011. júl. 3. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!