Akarjak fogyni, ha a fiúknak tetszem, de magamnak nem?
Az osztályomból sok fiúnak tetszem,azt mondják jó csaj vagyok.Szerintem viszont vastag a combom :S Próbáljam így elfogadni magam,vagy fogyjak?Ha meglátok magamról egy képet,egyből az az első szavam hogy víziló..
168 cm,55 kg
sztem az sokkal fontosabb h magadnak tetszél. mertha magadnak tetszel, akkor az önbizalmat ad, ami kifele sugárzik és ha magabiztos vagy és van önbizalmad és jó a kisugárzásod ezekmiatt, akkor a fiúknak is fogsz tetszeni.
azmár egy más kérdés h a 168 centihez az 55 kilo teljesen normális, sőt, szinte tökéletes súly. az agyaddal van vmi probléma ha vizilónak látod magad. én alacsonyabb vagyok 3 centivel, és 2 kiloval vagyok nálad kevesebb, és én VÉKONY-nak számítok. azaz ezt szokták rám mondani h vékony vagyok, de nem gebe, hanem olyan formásan vékony. úgyhogy én nemtudom elképzelni rólad h viziló lennél, kb úgynézelki mint én, csak 3 centivel magasabb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!