Az igaz, hogy lefogyhatok azzal, ha a tükör előtt állok, és azt mondogatom magamnak, hogy jól nézek ki, pont jó vagyok így, meg stb?
ez hülyeség, hogy mondasz valamit, és lefogysz. vagy meghízol.
csak önbizalmat, akaraterőt és kitartást ad.
LOLXDXD nem :D Ha minden ilyen könnyű lenne akkor nekem 30 centis falloszom és 3% testzsírom lenne illetve félkézzel emelnék tonnát fejfölé.
Ahhoz, hogy fogyj diéta kell és sport. Bár nem értem minek akarsz fogyni...
Hülyeség.
Második, te meg mutass nekem egy nőt, akinek 30 centis f@sz kell.
Itt nem erről van szó, hogy kell-e valakinek vagy sem. De ha ennyire zavar a példám, akkor adok másikat:
- ha ez ilyen könnyű lenne akkor már rég milliomos lennék
Remélem így már megfelel az elvárásaidnak, és nem kötsz már belém.
A Te esetedben használhat a dolog, mivel amennyire ennyi adatból meg lehet állapítani, nincs túlsúlyod.
Ez viszont nem igazi (kilókban, izom/zsír arányban történő) változást generálna, hanem a testképeden javíthatna. Ami valóban fejben dől el. Ahogy fent is írták, növelheti az önbizalmadat, ha szeretettel és elfogadással nézel önmagadra. Emellett ha még azt is hozzáteszed, hogy nagy kedvvel mozgok/sportolok, hogy egészségesebb, csinosabb legyek, az már gyakorlatilag is hozhat eredményt, főleg, ha tényleg hozzáfogsz és sportolsz valamit.
Valóban az agyban dől el, ott határozódik el, hogy fogyni szeretnék, onnan jön a tiltás, ha enni szeretnék, onnan jön az akarat, hogy én ezt most így csinálom és megcsinálom
És valóban lefogysz, szerintem tükör nem kell hozzá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!