Az igaz, hogy lefogyhatok azzal, ha a tükör előtt állok, és azt mondogatom magamnak, hogy jól nézek ki, pont jó vagyok így, meg stb?
Szia, szerintem is agyban dől el, de szerintem diétázás helyett inkább sportolj valamit, futás, aerobik stb. mert fogyni nem is, de alakformálás az sose árt:)
Ja és 167 cm-hez 45 kiló elég gáz...
"LOLXDXD nem :D Ha minden ilyen könnyű lenne akkor nekem 30 centis falloszom és 3% testzsírom lenne illetve félkézzel emelnék tonnát fejfölé."
Ezt jól megmondta, akkor nekem meg 32 centis falloszom, 175 centi mellé 60 kiló lennék (nem pedig 68, amúgy diétázok és sportolok), és 12 perc alatt lefutnák 3000 métert. XD
Komolyan, amúgy azzal csak nő az önbizalmad.
Valamelyik ismert hollywoodi színésznő így fogyózik, nem jut eszembe, melyik. Én is szoktam régebben, és működött. 58 és 63 kiló között. De 74 kilónál nem megy ez így magában.
Különben a kövérek általában tényleg azt mondogatják a tükör előtt:" jaj de csúnya kövér vagyok. "
A csinik, meg azt: "jól van, oké. így már mehetek, sikerült ma is jól kinéznem"
"jól van, oké. így már mehetek, sikerült ma is jól kinéznem"
hát igen, azért ez elég inspiráló mondat, mint pl.edzés után belenézni a tükörbe, hogy "igen, ma is tettem valamit azért, hogy ez igy maradjon/fejlődjön"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!