A kelkáposzta-főzeléket lisztszórással lehet sűríteni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 11:31
2/5 A kérdező kommentje:
thx, megyek akkor megcsinálom.
2013. ápr. 5. 11:43
3/5 anonim válasza:
Azért óvatos legyél vele, mert nagyon összekaphatja a lisztet a forró lé.
én inkább a lisztes-vizes csomómentes habarást ajánlanám, azt is hőkiegyenlítéssel.
4/5 A kérdező kommentje:
Meglett a művelet, nem történt semmi. szép csomómentes, jó az állaga is. még1X köszi.
2013. ápr. 5. 12:39
5/5 doboszoli válasza:
Liszt szórás= staubolás.
Elfogadott, klasszikus konyhai alapművelet.
A válasz, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!