Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főzeléket mivel lehet sűríteni...

Főzeléket mivel lehet sűríteni liszt helyett?

Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
pl keményítővel. vagy habarással, amit nem liszttel keversz ki.
2011. márc. 1. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Étkezési keményítővel

Tört krumplival

Keveset kiveszel a zöldségekből és leturmixolod, hozzákevered

Teszel még hozzá egy kis tejfölt, tejszínt esetleg

2011. márc. 1. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 A kérdező kommentje:
Keményítőből ugyanannyi kell, mint a lisztből?
2011. márc. 1. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Én mindig az instant krumpli püré porral csinálom ,egyszerű,mert csak bele kell szórni,és nem is csomósodik.
2011. márc. 1. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Keményítőnek rajta lesz a csomagolásán az arány.
2011. márc. 2. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

Én saját ötlet alapján a cukorborsó főzelékemet úgy csináltam meg hogy, kivettem egy részét és 6db főtt tojás sárgájával összeturmixoltam. A fehérjét pedig a többi borsóhoz hozzámetéltem.


Álmomban nem gondoltam volna hogy a főtt tojás sárgájától ilyen finom krémes lesz. Esküszöm finomabb lett mint ha lisztel csináltam volna!

2022. máj. 26. 14:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!