Főzeléket mivel lehet sűríteni liszt helyett?
Figyelt kérdés
2011. márc. 1. 19:02
1/6 anonim válasza:
pl keményítővel. vagy habarással, amit nem liszttel keversz ki.
2/6 anonim válasza:
Étkezési keményítővel
Tört krumplival
Keveset kiveszel a zöldségekből és leturmixolod, hozzákevered
Teszel még hozzá egy kis tejfölt, tejszínt esetleg
3/6 A kérdező kommentje:
Keményítőből ugyanannyi kell, mint a lisztből?
2011. márc. 1. 19:16
4/6 anonim válasza:
Én mindig az instant krumpli püré porral csinálom ,egyszerű,mert csak bele kell szórni,és nem is csomósodik.
5/6 anonim válasza:
Keményítőnek rajta lesz a csomagolásán az arány.
6/6 anonim válasza:
Én saját ötlet alapján a cukorborsó főzelékemet úgy csináltam meg hogy, kivettem egy részét és 6db főtt tojás sárgájával összeturmixoltam. A fehérjét pedig a többi borsóhoz hozzámetéltem.
Álmomban nem gondoltam volna hogy a főtt tojás sárgájától ilyen finom krémes lesz. Esküszöm finomabb lett mint ha lisztel csináltam volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!