Lehet zöldborsó vagy zöldbab főzeléket főzni liszt nélkül? Sajnos nincs lisztem, olaj és tej van, de más nem nagyon.
Turmixold le a bab vagy borsó egy részét és önt vissza a lábosba és sűrű lesz.
A fogyókurázók is igy csinálják!
Zöldborsót és zöldbabot is liszt nélkül csinálom főzeléknek, apósom cukorbeteg, így nem főzünk neki lisztes dolgokat. Tejfölt rakok mindkét főzelékbe, és kiveszem egy részét, összeturmixolom és visszarakom a főzelékbe, így megfelelő sűrűségű lesz.
Krumplival is lehet. Megfőzöd a krumplit a főzelékben (EGYBEN A KRUMPLIT), és kiveszed, kevés főzelékkel megturmixolod és visszarakod a főzelékbe. (Babáknak is így csináljuk a hozzátáplálás kezdetekor, mert még ők sem ehetnek lisztet).
23:46
én adtam neked egy felfelé álló hüvelykujjat, mert te egy nagyon rendes csaj / hölgy vagy.
én is cukorbeteg vagyok, és bár minden háztartásban lenne egy ilyen ember, aki meg is érti, hogy miben és hogyan tud segíteni egy diabéteszesnek, és meg is csinálja. és nem sütikékkel bombázza, hogy "jaj, csak egy falatot".
Szia!
Az eddig elmondottakon kívül tojás sárgájával is tudsz sűríteni. Elkevered a sárgáját egy kevés főzelék lében, és óvatosan visszaöntöd. Csak arra kell vigyázni, hogy már ne főzd tovább, csak forrásig melegítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!