A főzeléket mivel lehet sűríteni még liszten kívül?
Figyelt kérdés
Vagy a teljes kiőrlésű is jó?2011. máj. 7. 16:30
1/6 anonim válasza:
Jó, de speciel a főzeléknek nulla haszna van. A rostok szétfőnek, a vitamin tartalma is csökken, a liszt meg így is úgyis szénhidrát...
3/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszike a válaszokat.pedig szeretem a főzelékeket.kicsit fogyózom és azért szeretnék enni főzeléket persze kenyér nélkül csak magában egy kisebb adagot.
2011. máj. 7. 16:36
4/6 anonim válasza:
SŰrítsd önmagával, botmixerrel. Én is így szoktam.
Vagy használj keményítőt.
5/6 anonim válasza:
borsófőzelék (mással még nem próbáltam): a borsó 1/3-át kb 100g natúr joghurttal (meg egy kis sóval, édesítővel ha nem szereted a joghurt ízét) leturmixolod és azzal kevered be a borsó 2/3-át. kicsit undi a színe, de nagyon friss íze van :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.de szeretem a natúr joghurtot.na majd akkor kipróbálom.
2011. máj. 7. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!