Főzeléket mivel tudnám sűríteni?
Figyelt kérdés
Liszt helyett mivel lehetne?
(Spenótot, zöldborsófőzeléket pl), hogy ne legyen benne sok szénhidrát, diétás legyen?
2011. febr. 23. 21:15
1/4 anonim válasza:
a zöldség harmadát turmixold össze, és azzal sűrítsd
2/4 A kérdező kommentje:
Z.borsóval kipróbáltam, de ugyanolyan híg maradt, spenót meg alapból püré, így azt nem tudom, hogy kéne, pedig abban van a legkevesebb kcal, így az jó lenne vacsorára is.
2011. febr. 23. 21:35
3/4 anonim válasza:
pár kanál tk. liszt. nem kell annyira komolyan venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!