Steak krumpli fuszeresen?
ki tud ajanlani egy steak krumplis receptet amit reszletesen el is magyaraz lepsrol lepesre?
eddig csak kiserletezeseim voltak , nem igazan valtak be vagy nem lett olyan ...
Én nagyjából ugyanígy készítem, annyi különbséggel, hogy darabolás előtt héjában megfőzöm majdnem teljesen a krumplit. (a nagyjából egyforma méretű krumplikat megsikálom, leöblítem, fazékba rakom, annyi hideg vizet öntök rá amennyi éppen ellepi. Tűzre rakom, és forrástól számítva 10-15 perc, a krumplik méretétől függően) Aztán leöntöm róla a forró vizet, négybe vágom, vagy nyolcba ha nagyok, és fűszerekkel bőven megszórva sütőpapíron megsütöm olyan 45-50 perc alatt, félidőben átkeverem.
De van ilyen kész fűszerkeverék is, ezzel valamivel gyorsabb és szintén nagyon finom. Erre gondolok: [link]
koszonom a valaszokat, a kerdeseim a kovetkezok:
miert kell a sutopapir? nem lehet egyenest beletenni a tpsibe?
forro sutobe kell beletenni?
olyant is hallottam, hogy a tepsit kivajazzak ti pedig olajba forgatjatok at , milye a kulonbseg?
en amiket ettem es lattam ettermekben, az eleg szaraz kinezetu , tenyleg steakes barnas volt, nekem pedig fenyes olajosra sikerult es nem volt barnas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!