A sárgakrumpli mire jó? Úgy értem szétfővő, vagy sütnivaló, mire érdemes felhasználni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 9. 08:49
1/3 Ügyet Lenke válasza:
nagyon sok fajta van kereskedelemben, régebbi tapasztalatok alapján a sárga vagy fehér krumpli lisztesebb, főzni, pürésíteni jobb, a vörös meg sütni...
lehet segít ez is:
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedves vagy :) Az én emlékeimben is a sárga a szétfővő lisztesebb volt, de nagyon régóta vöröshéjút használok mindenre.A párom pont ilyen sárgát hozott most, amilyen a képen van a kesztyűs kézben :)
Majd eldöntöm, mi legyen a sorsa.
Köszi mégegyszer.
2014. dec. 9. 09:55
3/3 anonim válasza:
Sült krumplinak szoktam a sárgát venni, jó ropogós lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!