Óvodába adventi sütinapra milyen sütit érdemes sütni, amit megesznek a gyerekek? Én sok olyat tudok, amit inkább villával érdemes, de egyszerűt nem igazán. Ajánlanátok receptet? Zöld pontért.
Figyelt kérdés
Köszönöm2014. nov. 12. 07:01
3/16 anonim válasza:
Céklás browni? Aki eddig kóstolta ízlett neki, olyanoknak is akik nem szeretik a céklát.
Hamar megvan, elronthatatlan és nagyon finom.
4/16 anonim válasza:
de jó lehet még a cake pop is, főleg mert mutatós, látványos, de a pálcikák miatt lehet az óvónénik nem díjaznák.
5/16 anonim válasza:
Lekváros linzer, sajtos rúd, vagy sajtos pogácsa, mézes aprósüti.
6/16 anonim válasza:
Snickers szelet,barack,linzer,piték.
9/16 anonim válasza:
Nem a zöld pontért, de valóban linzertésztából és mézeskalácstésztából tudsz legegyszerűbben sok aprósütit kisütni.
Ráadásul a szaggatásba, díszítésbe be lehet vonni a gyerkőcöket is.
10/16 anonim válasza:
Szerintem sikere lehet még a kókuszgolyónak is! Bár annak én szoktam csinálni 2 másik verzióját is. Vagy szemes(nyuszis hoz hasonló szemcsés)kakaóporba vagy darát dióba forgatom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!