Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Óvodába adventi sütinapra...

Óvodába adventi sütinapra milyen sütit érdemes sütni, amit megesznek a gyerekek? Én sok olyat tudok, amit inkább villával érdemes, de egyszerűt nem igazán. Ajánlanátok receptet? Zöld pontért.

Figyelt kérdés
Köszönöm

2014. nov. 12. 07:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tééényleg, van ilyen, hogy keksz sünike (így is kell keresni )meg a dinnyesüti is nagyon könnyű és mutatós. a gyerekek nagyon tudják méltányolni az érdekes formákat, színeket.

A dinnyesüti is kekszes, a piros színt pl boleróporral is el lehet érni. a zöldhöz ételfesték kell, mert a mandula kesernyés, és azt nem szeretik.

2014. nov. 12. 12:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, mindenkinek adtam zöld kezet :) de valaki meg nem :(
2014. nov. 13. 10:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Fel nem tudom fogni, ezeken a válaszokon mit kellett lepontozni!?
2014. nov. 13. 13:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem, ez csak rosszindulat és káröröm egy szegény ember részéről, akinek másban nincs öröme.
2014. nov. 13. 14:07
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem határozottan jó ötletek voltak!!
2014. nov. 13. 14:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos idáig jutott ez az oldal. Elég néhány rosszindulatú böngésző mancsa is, hogy akár lenulláza a jószándékú válaszolókat, bármilyen jókat, hasznosakat írtak is.

És tudja az ember, hogy a kérdezőnek tetszik, de hát a szánalmas többség"ereje" legyőzi a jókat.

És ennél a kérdésnél is valóban mindenki hasznosat írt, valakiknek mégsem feleltünk meg...

2014. nov. 13. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!