Kisgyermek mellé milyen fajta kiskutyát érdemes venni, hogy a gyerekek ne legyenek féltékenyek?
A beagle nagyon bírja a gyűrődést de nehéz fegyelmezni.
Nekem is az van és egy tünemény.Még kicsi de már haverkodtunk kisgyerekekkel és imádja ha fogdossák és teljesen barátságos,viszont a fegyelmezése tényleg kemény dió így jól gondold meg:)
Egyébként szerintem féltékenykedés úgyis lesz fajtától függetlenül,hiszen kisgyerekek:)
Hány évesek a gyerekek?
Lakásban vagy kertes házban laktok?
Naponta mennyit foglalkoznátok a kutyával?
Első kutya lenne? (bár gondolom igen :D)
Amúgy nagyon pici kutyát nem érdemes,mert ők törékenyek sokkal kisebb a fájdalom küszöbük.
De jó lenne a fenti kérdést megválaszolni,hogy szűkítsük a kört.
Akkor senki nem fog olyan fajtákat írni amik nem lennének hozzátok valók.
Nagy testű: újfundlandi,leonbergi
Kis testűek nem az erősségem.
Nekünk újfundlandink van.Nagyon barátságos,szereti a gyerekeket,házörzőnek nem igazán alkalmas,pont emiatt.egyetlen hátránya a temérdek szőr.Sokat fesüljük,kb 2 naponta minimum,de ha
vedlik mint pl most nyár elején,akkor napi 2 alkalommal.Ha esetleg érdekel valami erről a fajtáról,akkor írj nyugodtan:)
Golden retriever - angyali türelmük van,és kifejezetten gyermekszerető,játékos fajta.
Szerintem első kutyaként is érdemes tartani,mivel ezt a fajtát lehet a legkönnyebben idomítani,és 2000%,hogy nem lesznek rá féltékenyek a lurkók! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!