Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol érdemes jelentkezni pl....

Hol érdemes jelentkezni pl. kórházi felolvasói munkára?

Figyelt kérdés
Szeretnék időseknek és gyerekeknek felolvasni Budapesten. Mindegy, hogy ellenszolgáltatásért vagy anélkül, lényeg, hogy találjak egy jó közösséget, ahol szívesen látják az embert és magam határozhatom meg, mikor és mennyit tudok (munka mellett) bejárni. Találtam egy oldalt, de az ott megadott e-mail cím már nem él, de remélem, vannak itt olyanok, akiknek van ebben (pozitív) tapasztalata.

2014. jún. 1. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
2014. jún. 1. 19:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, itt már regisztráltam az előbb, de jelenleg délután lehet menni, én meg pont akkor dolgozom.:S És leghamarabb júliusban..:S Addig mondjuk még változhat a beosztásom, de jobb lenne már ebben a hónapban menni, ezt legalább kb. már tudom előre.
2014. jún. 1. 19:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze attól még nyitva hagyom az ajtót (vagyis a böngészőablakot), mindenképp elmegyek majd erre (is)..
2014. jún. 1. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem meg nincs a közelemben... pedig 30 km-re egy nagyváros van, nagy kórházzal, át is járnék, de nem vesznek részt a programban...
2014. jún. 1. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!