Afrikai harcsából lehet JÓ harcsapaprikást készíteni? Ha igen, nyúzottból vagy bőrösből érdemes?
Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 10:01
1/3 anonim válasza:
Vannak emberek akiknek a bõre nélkül nem is hal a hal.
Ami pedig fontos, a bör tartja egybe a halat, már a szeleteket. Ezért se szokták keverni csak megforkatni, hirtelen sodrással az edényt.
2/3 anonim válasza:
Nem az igazi de ha szürkeharcsát nem lehet kapni akkor jó kompromisszum. Ha nagyobb szeleteket akarsz a paprikásba akkor bőröset, ha pörkölt-szerű apró kockákat akkor inkább nyúzottat vegyél.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Kockára akarom vágni, úgyhogy akkor nyúzottat veszek.
Tudom, hogy a szürkeharcsa lenne az igazi, de most nincs más lehetőség, csak a szupermarket.
2014. nov. 11. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!