Káposztástésztát kelkáposztából érdemes?
Tulajdonképpen nem vagyok új a konyhában, de ezt valahogy nem tudom eldönteni :D
Maradt egy fél kelkáposztám, de az egyetlen káposztás étel amit most meg tudnék enni, az a káposztástészta.
Szerintetek mennyiben lesz más íze a dolognak?
Én úgy emlékszem anyám fejeskáposztából készítette.
De szerintem ha kelkáposztából csinálod se lesz semmi baja, legfeljebb nem édesen eszed.
Igen, abból kell, ezért vacillálok rajta hogy így vajon ehető lenne-e a végeredmény :D
Kísérletezni szeretek, de ezt most így nem szeretném kidobni, ha nem jó.
Más íze lesz, de szerintem úgy se rossz.
Mi a kelkáposztából főzeléket szoktunk készíteni vagy zöldséglevesbe teszünk egész leveleket, de rántani is lehet :) S nyilván még van rengeteg lehetőség.
Köszönöm a tippeket és ismerem a klasszikus felhasználási módjait, de most egyiket sem enném meg szívesen.
Mindegy, eláll még egy-két napig, aztán ha nem, hát kiteszem :D
Fene hogy ilyen válogatós vagyok :D
A pirított kelkáposzta kimondottan finom, sokszor használom így is. Az íze természetesen nem ugyanolyan, de semmivel sem rosszabb.
A különbség kb olyan nagy, mint a fehér- és lilakáposztából készült párolt káposzta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!